Konsten att vara en attraktiv arbetsgivare

Vem vi än är och vad vi än jobbar med är vi människor i första hand. Hos oss på Proxina har vi fokus på människorna som jobbar hos er och att de ska känna sig trygga, nöjda och positiva till det ni som arbetsgivare erbjuder och de val de gjort för sig själva och familjen, idag och i morgon.

Men hur kan ni som arbetsgivare bidra bäst? Alla prioriterar olika, älskar olika, söker olika så det är inte lätt, men med hjärtat på rätt ställe är man på god väg.

Och med en kompetenspartner inom pension och försäkring vid din sida lovar vi att vi tillsammans tar kliv i rätt riktning. Vi bidrar med många olika delar och kan exempelvis:
– Individuellt möta era medarbetare utifrån deras behov och önskemål, oavsett om ni har kollektivavtal eller inte
– Bistå er som arbetsgivare med relevant innehåll i ert förmånserbjudande och hitta nya perspektiv i ert arbetsgivarskap
– Stötta ekonomi och administration avseende avtal, villkor, redovisning, rapportering och processer så att ni gör rätt, varje gång
– Finns där för er och era nära om någon skadar sig eller dör
– Hjälpa era medarbetare inför uttag av pension

Ett axplock av det vi gör men vi har inte alla svar, vi har några och letar fler. Tillsammans med er växer vi bäst, både som arbetsgivare och människa.