Kompetenspartner inom pension & försäkring

Vill du ha ett jobb där du har möjlighet att göra verklig skillnad för dina kunder? Är du en klippa på att skapa struktur och ordning? Då ska du söka jobb hos oss på Proxina - vi söker nu en kompetenspartner med administrativt ansvar till vårt kontor i Skellefteå eller Piteå.

Dina arbetsuppgifter
Som kompetenspartner med administrativt ansvar hjälper du våra kunder inom pension, försäkring och finansiell rådgivning. Fokus ligger på praktiska frågeställningar och administration, men arbetet innebär också ansvar för att skapa och utveckla goda kundrelationer. Du har ett nära samarbete med våra kunder och bygger långsiktiga relationer genom personliga möten och hög tillgänglighet.

I dialog med kund arbetar du aktivt för att ta fram korrekta beslutsunderlag och nulägesanalyser. Du arbetar i kundteam där ni tillsammans tar fram värdefulla lösningar för kunden. I din roll har du en viktig del i att de slutgiltiga lösningarna implementeras korrekt.

Rollen innebär ansvar för den administrativa delen i Proxinas uppdrag, inklusive dokumentation och uppföljning samt förberedande analys och offerthantering. Du ansvarar även för administration av försäkringar/kapitalplaceringar åt kunder.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som har en grundförståelse och framförallt intresse för pensions- och försäkringsfrågor. Du har erfarenhet av och trivs med administrativt arbete. Tjänsten ställer höga krav på god struktur samt förmåga att kommunicera professionellt och trovärdigt gentemot såväl kund som leverantör eller myndighet.

Vi lägger stor vikt vid att du delar vår värdegrund. Det innebär att du är en person som uppskattar och inger tillit och omtanke i dina yrkesmässiga relationer. Du är också engagerad i att utveckla och fördjupa dina kunskaper inom våra specialistområden. Nu ser vi fram emot att du med din bakgrund och erfarenhet ska förstärka vårt team! Kanske kommer du från en bakgrund inom bank, försäkring eller myndighet eller kanske har du goda kunskaper inom pension eller kollektivavtal? Eftergymnasial utbildning inom försäkring är mycket meriterande, men inget krav.

Som person har du stor ansvarskänsla för dina arbetsuppgifter. Du har engagemang och intresse för kundens behov och en vilja att leverera med hög kvalitet. Erfarenhet från roller med kundansvar eller konsultativt arbete är meriterande. Vi är en liten organisation där alla är redo att kavla upp ärmarna när det behövs och hoppas att du också vill bidra till ett flexibelt och öppet arbetsklimat.

Information och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Proxina med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida, dock senast 15 december 2019. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Linnéa Engman, tel: 070-39 17 434 , e-post linnea@wikan.se

Tjänsten avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse. Placeringsort är Skellefteå eller Piteå.