7 juni, 2022

Gift eller sambo, spelar det någon roll?

En fråga som har många svar, men när det gäller sannolikheten att relationen håller är svaret troligtvis nej.

6 april, 2022

Hur informerar du som HR-ansvarig om bolagets tjänstepension?

Tjänstepension är på riktigt en viktig förmån för de anställda oavsett om bolaget omfattas av kollektivavtal eller inte. En förmån som har betydelse både idag och i framtiden även om det ibland kan kännas långt till medarbetarens pension. Det många missar under sin yrkeskarriär är att göra medvetna val kring pensionen i sin nuvarande tjänst men även i tidigare anställningar, någonting som kan påverka både skydd till familjen och kommande avkastning.

4 mars, 2022

Kollektivavtalad pension för mig som ägare?

Kan kollektivavtalade pensionslösningar vara fördelaktiga även för mig som företagare?

1 december, 2021

Varje morgon tänder vi Kunskapens ljus

Den av våra medarbetare som kommer först till respektive kontor slår inte bara igång flitens lampa, under den mörka decembermånaden tänder den också Kunskapens ljus.

9 november, 2021

Vem tar över ditt bolag sen?

Att som företagare få avrunda sin yrkesverksamma karriär på topp med en sund pensionsnivå och konkreta planer för arv och förvaltning är inte alla förunnat. Vill man dessutom överlämna verksamheten till nya lokala krafter blir utmaningen ofta än större. Oavsett hur du gör är du välkommen till oss så börjar vi snickra på en vettig plan.

11 augusti, 2021

Norrland växer och vi med!

Under våren beslutade vi på Proxina att det var dags för oss att fortsätta växa och tillföra mer kompetens och kunskap till våra kunder. Vi vill helt enkelt fortsätta vara en positiv kraft i en region som växer så det knakar. En rekrytering sätter definitionen av en attraktiv arbetsgivare på sin spets, speciellt på en marknad där kompetens är en bristvara.