1 december, 2021

Varje morgon tänder vi Kunskapens ljus

Den av våra medarbetare som kommer först till respektive kontor slår inte bara igång flitens lampa, under den mörka decembermånaden tänder den också Kunskapens ljus.

9 november, 2021

Vem tar över ditt bolag sen?

Att som företagare få avrunda sin yrkesverksamma karriär på topp med en sund pensionsnivå och konkreta planer för arv och förvaltning är inte alla förunnat. Vill man dessutom överlämna verksamheten till nya lokala krafter blir utmaningen ofta än större. Oavsett hur du gör är du välkommen till oss så börjar vi snickra på en vettig plan.

11 augusti, 2021

Norrland växer och vi med!

Under våren beslutade vi på Proxina att det var dags för oss att fortsätta växa och tillföra mer kompetens och kunskap till våra kunder. Vi vill helt enkelt fortsätta vara en positiv kraft i en region som växer så det knakar. En rekrytering sätter definitionen av en attraktiv arbetsgivare på sin spets, speciellt på en marknad där kompetens är en bristvara.

5 mars, 2021

Pengar ska inte göra ont

Att inte ha pengar för dagen är såklart en enorm stress, men lite mer förvånande så väcker även besluten som kommer sig av att ha ett sparande negativa känslor hos många. Det grundar sig i att många tycker att ämnet är svårt och komplext. På Proxina tar vi oss an frågan på samma sätt som vi gör med allt annat, vi anstränger oss för att möta våra kunder med värme, professionell nyfikenhet och att dela med oss av all vår kunskap. Vi lägger stor kraft på att förklara det komplexa med målet att aktiva och medvetna val ska kunna tas och att individuella lösningar ska kunna växa fram.

25 januari, 2021

Positiv pensionering

En dag kommer den, i alla fall för de allra flesta, dagen då vi slutar spara till pension för att istället ta ut den. Känslan är lite som när man köper en ny bil, när man hämtar ut den i bilhallen med nybilsdoften och säljarens entusiastiska genomgång av alla funktioner och finesser. Härligt. För oss som jobbar med pensioner och pensionering är det här en underbar tidpunkt, när det faktiskt är dags. Men ingen föds med kunskapen om hur man då bäst tar ut sin pension och vad som är mest klokt, så här kommer några råd.

28 september, 2020

Med anledning av Corona-viruset

Med anledning av smittspridningen i samhället försöker vi göra allt vi kan för att begränsa smittan och optimera förutsättningarna för att vi alla håller oss friska. Vi fortsätter självklart serva er som kunder som vanligt och då så smittsäkert som möjligt med ett antal valmöjligheter.