Kompetenspartner/rådgivare med verksamhetsutvecklande intresse till Proxina pension & försäkring i Skellefteå

Dags att göra något nytt? Vi önskar bli fler på vårt kontor i Skellefteå och ser gärna att du ansluter till vårt härliga gäng.

Din nya utmaning
Som kompetenspartner/rådgivare möter du och stöttar ägare/anställda inom privata företag samt offentlig sektor inom pension, försäkring och finansiell rådgivning.

I dialog ger du förbättringsförslag, tar fram beslutsunderlag och nulägesanalyser/prognoser. Du arbetar i team med olika kompetenser och erfarenheter där ni tillsammans tar fram individanpassade lösningar och du ser sedan till att dessa lösningar blir verklighet.

Vem är du

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har ett intresse för människor och att stötta  dem i pensions-, placerings- och försäkringsfrågor. Du trivs med administrativt arbete och att möta människor i olika faser av livet. Att du har ordning och reda omkring dig ser vi som självklart och att du, genom ditt sätt att vara, är förtroendeingivande och kan och vill kommunicera med människor oavsett deras jobbtitel är för oss väldigt viktigt.

Ständig utveckling och utbildning är ett normaltillstånd hos oss så vi är övertygande om att du måste trivas med att aldrig bli fullärd och, självklart med stöttning av oss och våra samarbetspartners, ta egna initiativ till att hela tiden utveckla och utbilda dig själv.

Gissningsvis kommer du från en bakgrund inom bank, försäkring, juridik eller myndighet men du kan också ha en helt annan bakgrund och skaffat dig intresset för vår bransch på ett helt annat sätt. Om du även råkar ha ett personligt intresse inom kapitalplacering ser vi positivt på det.

Vi är en liten organisation där alla är redo att kavla upp ärmarna när det behövs och hoppas att du också vill bidra till ett flexibelt och öppet arbetsklimat.

Rekryteringen sker i samarbete med Peder Hansson på Terminalen Executive Search.